Grāmatvedības pakalpojumi



Mūsdienās uzņēmumi aizvien biežāk vēršas pēc grāmatvedības autsorsinga pakalpojumiem. Tas ir ērti, izdevīgi un efektīvi. Pie tam grāmatvedības pakalpojumi tiek sniegti tādā pašā līmenī, un pat kvalitatīvāk, salīdzinot ar štata grāmatveža darbu, un pie tam izdevumi ir minimāli.
Attālinātā grāmatvedība - priekšrocības

Priekšrocību saistībā ar grāmatvedības pakalpojumiem, ko sniedz sveša specializēta kompānija, ir daudz un tās ir nenovērtējamas. Tās ir:

Nepastāv grāmatveža darba vietas organizēšanas nepieciešamība, kurai bez mēbelēm vajadzīgas arī iekārtas, ieskaitot datoru, printeri, skeneri un citas. Nav jānodrošina sociālās garantijas un atvaļinājums, kā arī nav vajadzīgi jebkuri citi izdevumi.
Šajā gadījumā tiek apmaksāts tikai izpildītais pakalpojumu komplekss neatkarīgi no tā, cik daudz laika tiem veltīts.
Grāmatvedības konsultācijas var saņemt par velti, un pie tam maksimāli izvērstā veidā.
Bez visa cita, autsorsinga kompānijai ir prioritātes salīdzinājumā ar štata grāmatvedi kompetences ziņā. Kompānijas “MG Alliance” speciālisti regulāri apmeklē kvalifikācijas celšanas kursus, seko līdzi ar nodokļiem saistītās likumdošanas izmaiņām, pastāvīgi uzlabo savas darba iemaņas. Tas mums palīdz strādāt maksimāli efektīvi, rast optimālākos risinājumus ar nodokļu maksājumiem un grāmatvedības uzskaiti saistītajos jautājumos.

Grāmatvedība – pakalpojumu spektrs

Kompānija "MG Alliance" īsteno visu pakalpojumu spektru, kas saistīti ar grāmatvedības uzskaiti. Šie pakalpojumi ietver:

- grāmatvedības uzskaites atbalsts un grāmatvedības konsultācijas;
- pārskatu sagatavošana un nodošana nodokļu institūcijās;
- grāmatvedības uzskaites atjaunošana gadījumos, kad ir nozaudēti nepieciešamie dokumenti, vai nekorektas grāmatvedības uzskaites veikšanas vai uzskaites neveikšanas gadījumos noteiktā laika periodā;
- kompānijas darbinieku algu aprēķināšana;
- palīdzības sniegšana optimālāku apliekamo nodokļu izvēlē;
- kā arī daudzi citi grāmatvedības pakalpojumi.

Grāmatvedības pakalpojumu spektrs ietver pietiekami daudz darba. Pie tam katram uzņēmumam ir iespēja noslēgt līgumu gan par visiem sniedzamajiem pakalpojumiem, gan par atsevišķu darbu veikšanu saistībā ar grāmatvedības un nodokļu uzskaiti. Tomēr ieteicams saņemt vienas organizācijas visu pakalpojumu ciklu efektīvāka grāmatvedības darba nodrošināšanai un kļūdu, neatbilstību nepieļaušanai dokumentācijā. Pārsvarā saviem klientiem, kuriem tiek sniegtas grāmatvedības konsultācijas, kompānija "MG Alliance" piedāvā visu darbu kopumu, kas ir optimālākā pakalpojumu izvēle.

Grāmatvedība – pietiekami sarežģīta jebkuras kompānijas finanšu darbības sastāvdaļa. Tāpēc šāds darbs ir jāveic kvalificētiem speciālistiem, lai izvairītos no kļūdām un nevēlamām sekām. Kompānija “MG Alliance” ir tieši šāds speciālists – mūsu darbinieki – tie ir kvalificēti profesionāļi, spējīgi atrisināt jebkurus jautājumus saistībā ar grāmatvedības un nodokļu uzskaites darbu.